Medlemskap

  • Senior – 580 kr
  • Junior (0-18 år) – 250 kr
  • Familj – 730 kr (Full avgift för medlem 1, reducerad för medlem 2 och övriga gratis) 
  • Introduktion – 300 kr första året, därefter ordinarie avgift (Introduktionsmedlemskap kan tecknas av ny medlem eller du som ej varit medlem i SIF på 3 år)
  • Stödmedlem – 150 kr (huvudmedlem i annan Islandshästförening. Har samma rättigheter och förmåner som huvudmedlem i föreningen Eidfaxi men kan EJ bli klubbmästare på KM) Vid tävling representerar du den klubb du är huvudmedlem i.

Medlemskapet  innebär att du är huvudmedlem i Svenska Islandshästförbundet, SIF, och i Eidfaxi. Den största delen av medlemsavgiften går till SIF. I medlemskapet får du den populära medlemstidningen ”Islandshästen” skickat till dig, tillgång till WorldFengur samt 5% på Agrias enskilda hästförsäkringar. För att tävla på officiella tävlingar i Sverige måste du inneha ett sånt medlemsskap. 

Alla som är huvudmedlemmar i Eidfaxi kan logga in på IdrottOnline och administrera sitt medlemskap, dock ej betala. För att kunna köpa en ryttarlicens som behövs när du tävlar måste du vara korrekt registrerad i IdrottOnline. Ryttarlicens köper du i tävlingssystemet IndTA 

Varför ska jag bli medlem i Eidfaxi?

Varför ska jag bli medlem i Eidfaxi?

N

Anledning

N

Anledning

N

Anledning

Final Result

….

Kontakt Medlemskap

Elianne       kassor@eidfaxi.se

Eidfaxi

Contact Info

Postadress  / Fakturaadress

c/o Elianne Lindmark

Björkövägen 5

63222 Eskilstuna

Copyright © 2024 Eidfaxi. All Rights Reserved.